Релакс зона и масаж

Релакс зона и масаж

»
»
Релакс зона и масаж

Зоната за релакс е важна част от всеки спа център. Там посетителите отмарят и релаксират след масаж, сауна или други процедури. Препоръчително е тя да се намира в тиха и спокойна част на спа центърът, далеч от шумни коридори и помещения.

Най-голям част от приходите на спа центърът идват от продажбите на спа услуги като масажи, различни терапии за лице и тяло. Необходимо е те да се извършват от специалисти. Важно е предлаганите услуги да са подходящи за хора от всякаква възраст и пол. Разположението и характеристиките на помещението са същите.

За да се осигури пълното спокойствие на ползващите я е необходимо релакс зоната и масажните помещения:

  • Да имат тиха и приятна нежна музика;
  • Удобни кресла, шезлонги или лежанки;
  • Температурата в помещението да е подходяща, нито висока, нито ниска;
  • Светлината да бъде мека и приглушена, без ярки осветителни тела дразнещи очите;
  • Приятна атмосфера;

Добре е помещението да е леко ароматизирано.

Екипът на СПА ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ има множество идеи за реализация на релакс зоната и масажните помещения. Можем да създадем илюзията че се намирате на брега на морето, в древна пещера с пещерни рисунки, на космически кораб. Всичко това посредством декорации по стените, арт мазилки, изкуствени скали, осветителни тела, декоративни пана и др. За да добиете по-ясна представа, предварително се изготвя реалистичен 3D проект с различни изгледи на помещението.
Подробна информация Как се отразява масажът върху тялото на човек