Проектиране, изграждане и дизайн

Проектиране, изграждане и дизайн

»
»
Проектиране, изграждане и дизайн

В последните години СПА центърът придобива особено голяма популярност. Наличието му е от особено значение за приходите на всеки хотел, стига да е проектиран правилно, функционално и ефикасно.

При проектирането на СПА център е добре да се вземат под внимание световните топ насоки и тенденции. За всеки СПА център е важно да бъде достатъчно голям и удобен за ползване и да има ясно изразени функционални зони:

  • СПА ЗОНА в която да се предлагат различни видове масажи, терапии и процедури за лице, крака и тяло. Тази зона трябва да се намира в тиха част на СПА центърът, далеч от шумни коридори през които минават много хора и шумни помещения като фитнес.
  • ТЕРМАЛНА ЗОНА ЗА САМОСТОЯТЕЛНО ПОЛЗВАНЕ – тук се намират всички помещения за самостоятелно ползвани – сауни, парни бани, контрастни душове, приключенски душове и др.
  • РЕЛАКС ЗОНА – нейното местоположение трябва да бъде на тихо и спокойно място, както при СПА зоната, за да може посетителите да се насладят на почивка.

Не трябва да се пренебрегва факта, че най-голяма част от приходите идва от продажбата на СПА услуги - масажи, процедури, но за да се привлече клиента да влезе в Спа центъра трябва да се наблегне на зоните за самостоятелно ползване. Наличието там на достатъчно на брой атракциони само могат да привлекат клиенти и да издигнат имиджа на Спа центъра над този на конкурентите. На фона на многото Спа центрове, изискванията и очакванията на клиентите са се повишили и те търсят уникалност и нови изживявания. Все повече СПА центрове се посещават от цялото семейство, което налага разнообразни съоръжения, процедури и услуги подходящи за хора от всякаква възраст.

Изграждането на Спа и Уелнес центрове включва:

  • Индивидуален проект , уникален за вашия СПА център, съобразен с всички изисквания за функционалност , ефективност и удобство.
  • Конструктивни, технологични, ВиК и ел. проекти.
  • Цялостно изграждане и оборудване на СПА центърът с уникален и неповторим дизайн съобразен с бюджета. Строителството и монтажа на всеки един елемент се извършва от опитни инженери под строг контрол, при съблюдаване на всички изисквания на европейските стандарти.
  • Последваща поддръжка на съоръженията.

"СПА ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ" ЕООД се ръководи от непрекъснатия стремеж да подобрява качеството на своите продукти. Целият екип е ориентиран към натрупване на нови знания и умения, посредством периодични обучения за въвеждане на нови инженерингови технологии. Ние не просто следим тенденциите в тази насока, но и ги създаваме, като влагаме отношение във всеки детайл.

Нашите сътрудници се грижат за гаранционното и след- гаранционно обслужване, техническия контрол и поддръжка на съоръженията на изградените от фирмата обекти според най-високите норми на Европейския Съюз.

"СПА ДИЗАЙН БЪЛГАРИЯ" ЕООД изпълнява целия цикъл от дейности за изграждане на SPA и WELLNESS центрове, басейни, аквапаркове и всякакви други водни съоръжения – от тяхното проектиране и строителство до предаване на готово за експлоатация съоръжение.